Pedro Barranco, millor sanitari en el campionat d’Espanya de rescat en carretera

L’equip de bombers de Gandia, representant el Consorci de Bombers de València, revalida el títol de campió nacional de rescat en carretera.
L’XI Trobada Nacional d’Excarceració i I Trobada Ibèrica celebrades el cap de setmana del 20 i 21 de juny a la ciutat portuguesa de Barreiro porten molt bones notícies al poble de Pego i és que , finalment, el sanitari d’Acció Urgent, Pedro Barranco, ha aconseguit proclamar-se millor sanitari d’Espanya en l’XI Trobada nacional d’excarceració. Així mateix, l’equip de bombers de Gandia, que representava el Consorci Provincial de Bombers de València, revalidava el títol de millor equip de rescat en accidents de trànsit d’Espanya.
L’equip de bombers de Gandia aconseguia així, posicionar-se en la primera posició de la classificació general. Ho feia després d’assolir la primera posició en maniobra complexa, classificar-se com a millor equip tècnic i obtenir el primer classificat Sanitari, que era per a Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent.

La trobada, de caràcter anual, està organitzada per l’Associació de Professionals de Rescat en Accidents de Trànsit (APRAT) i reunix els millors professionals de la matèria.
Amb la revàlida d’este títol, l’equip valencià es torna a classificar, directament, per a la Trobada internacional, la World Rescue Organisation que tindrà lloc a Lisboa entre els dies 14 i 18 del pròxim mes d’octubre. Allí intentaran superar la tercera posició que aconseguiren l’any passat a Anglaterra.

Resultats XI Trobada Nacional

General

1r Consorci de València 1
2n Consorci de Badajoz 1
3r Generalitat de Catalunya Lleida.
4t Generalitat de Catalunya Terrassa.
5t Consorci de Badajoz 2

Maniobra Estàndard

1r Consorci de Badajoz 1
2n Consorci de València 1
3r Consorci de Badajoz 2

Maniobra Complexa

1r Consorci de València 1
2n Consorci de Badajoz 1
3r Generalitat de Catalunya Terrassa

Primer classificat Comandament
Consorci de Badajoz 1

Primer classificat Sanitari
Consorci de València 1

Primer classificat Equip tècnic
Consorci de València 1
775 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!