Des de l’1 de juliol Pego deixarà de tenir servei d’autobús el cap de setmana en direcció Gandia

El passat 24 de maig La Amistad ja suprimia el servei de diumenges i festius per la retirada d’una subvenció de la Conselleria. En esta ocasió, però, l’empresa d’autobusos que cobrix el trajecte entre Pego-Oliva-Gandia no ha donat explicacions dels motius que l’ha duen a suprimir, des de l’1 de juliol, el servei de dissabtes, deixant sense transport públic el trajecte Pego-Gandia el cap de setmana i festius.

El passat mes de maig, l’empresa d’autobusos ‘La Amistad’ va anunciar que, des del 24 de maig suprimia «tots els servicis de diumenges i festius per causes alienes a l’empresa de Pego a Gandia i viceversa». Ahir l’empresa anava més enllà i anunciava que des de l’1 de juliol suprimix tots els serveis del cap de setmana. Així, no hi haurà servei d’autobús entre Pego-Oliva i Gandia ni dissabtes, ni diumenges, ni festius. A més, tot apunta que la decisió no és temporal. Almenys no han posat data per restablir el servei.

Al maig, fonts consultades per l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls van explicar que la suspensió del servei de diumenges i festius, a partir del diumenge 24 de maig, estava relacionada amb la supressió, per part de la Conselleria, de les subvencions que permetien cobrir eixe servei. També apuntaven que s’estava en negociacions per veure si es pot revertir la decisió de la Conselleria. Pel que fa a la supressió de tot el servei de cap de setmana des de l’1 de juliol no hi hagut cap explicació.
672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!