Sergi Miralles: “Vam escriure ‘L’àvia i el foraster’ arran una anècdota que em van contar els meus tios de Pego”

L’opera prima del director pegolí ha estat la gran triomfadora en la nit del lliurament dels guardons del Festival Internacional de Cinema d’Alacant. La pel·lícula va ser distingida amb la Tessel·la d’Or al millor llargmetratge. Però, a més també va rebre la Tessel·la de Plata a la Millor Actriu per a Neus Agulló; la Tessel·la de Plata al Millor Actor per a Kandarp Mehta i el Premi de la crítica Sergio Balseyro.

Segons ha informat Europa Press, Sergi Miralles i la productora Mila Luengo van estar els encarregats de recollir els guardons de la pel·lícula. Neus Agulló també va assistir i rebre el seu premi, mentre que Kandarp Mehta va fer el seu agraïment a través d’un vídeo.

L’àvia i el foraster és una pel·lícula amb la qual Sergi Miralles ret homenatge a les seues àvies. Conta la història de Teresa, una modista que coneix a Samir, el fruiter, qui en realitat és un gran sastre que va haver d’emigrar del Pakistan. Una història creada arran una anècdota que Sergi Miralles va conèixer a través dels seus tios de Pego. Ens ho ha contat el mateix Sergi Mirales:


El Teatre Principal d’Alacant va acollir dissabte la gala de clausura del festival, presentada per Luis Larrodera i amenitzada per la cantant Elena Lacal i el pianista Millán Torres. En ella es va retre homenatge al compositor Arnau Bataller amb el premi Música per a la imatge i a la dissenyadora de vestuari Clara Bilbao amb el premi Fashion Cinema.

El Festival Internacional de Cinema d’Alacant compta amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant, l’Ajuntament d’Alacant, Alacant Film Office, Institut Valencià de Cultura, À Punt i altres empreses col·laboradores. A aquesta 21 edició s’ha presentat a concurs un total de set llargmetratges, 84 curtmetratges procedents de 17 països, pel·lícules convidades i documentals.

821 Visites
Hola!!