‘Ser VIP en el teu comerç’, nova campanya de l’Associació de Comerciants de Pego

Durant dos mesos les botigues associades de Pego reconeixeran el seguiment de la seua clientela i recompensar-la per pensar en ells. Els comerços que hi participen en aquesta campanya tindran un cartell identificatiu.
‘Ser VIP en el teu Comerç’ és el que t’ofereix durant el més d’octubre i novembre l’Associació de Comerciants del poble de Pego. Amb aquest lema volen tornar a posar en valor la fidelització de la clientela de les botigues pegolines. Victòria Pastor, la presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego explicava que aquesta nova campanya consisteix en què “per cada compra que els clients realitzen en els comerços que estan entrant en la campanya, els donem un punt”.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego concretava un poc més com funcionarà la campanya, detallant que “al client li donem un cartró on apareixen els punts que haurà d’anar pegant”, a mesura que acumules punts es podrà optar a “una sèrie de regals”. Així, el o la client “pot arribar a obtenir els regals que veurà dibuixats en el cartró, regals que poden anar des d’una borsa a un paraigües, passant per vals de compra de 50 euros que els clients se’ls poden gastar en els comerços que han participat en la campanya”. “També es pot optar a una càmera de vídeo, a una cafetera o a un secador”, entre d’altres objectes. Victòria Pastor concloïa l’explicació manifestant que “aquesta campanya s’ha enfocat, principalment, pensant en els nostres clients”.

L’Associació de Comerciants de Pego no només està en plena campanya dels seus clients VIP, sinó que, junt a la regidoria de Comerç i Creama està ultimant l’organització de la Fira de Comerç 2010, que se celebrarà, sembla que ja està clar, el 30 i 31 d’octubre. L’altra cita, serà la tradicional campanya de Nadal, sempre amb la finalitat última de “compensar” la clientela fidel dels comerços de Pego.

522 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!