S’enceta la setmana fallera


El dissabte per la vesprada des del balcó de l´Ajuntament de Pego es van donar per encetades les falles ´06 amb el pregó fet per la fallera major de l’any passat i amb la crida feta per la fallera major de Pego ´06.

Amb el pregó fet per la fallera major de Pego 2005, Mari Carme Ceressola recordant-nos que les festes falleres són plenes de pólvora, de colors i de temps primaveral i donant el relleu definitiu a la Fallera Major de Pego 2006 va encetar la setmana fallera més important de l’actual exercici.

A continuació Sole Seguí, Fallera Major de Pego va fer la crida que convida a tots els fallers i falleres de Pego i per extensió a la resta de pegolins i pegolines a que gaudeixquen de les falles en pau i harmonia, però amb ganes.

La crida va finalitzar amb un castell de focs d’artifici i amb el sopar de germanor que organitzava la Junta Local Fallera.

Recordem que les falles també se celebren en altres localitats de la Marina Alta com Calp o Dènia i que aquest fet produeix el tancament de determinats carrers, el que provoca un augment del caos circulatori, per tant, que la gent que es desplace a aquestes localitats que tinga en compte aquestes circumstàncies.

Actes fallers previstos per a la setmana gran de falles:

El dilluns 13 engalanen els carrers de Pego. A més, hi haurà sopar de “sobaquillo” a la Falla el Convent.

El dimecres 15 de març plantà oficial del monument faller de la Falla El Convent.

El dijous 16 de març plantà oficial dels monuments fallers de la Falla del Creama, la Falla la Font, la Falla Plaça i Natzarè.
A les 23.00 hores Karaoke i disfresses al casal de la Falla la Font.
A les 23.00 hores albades a les regines de la Falla Convent.
755 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!