S’enceta el IV Concurs d’Aparadors de Nadal

Amb motiu de la celebració de les Festes de Nadal, l’Associació de Comerciants de Pego i la Junta de Setmana Santa han convocat i organitzat el IV Concurs d’Aparadors Nadalencs. El jurat serà popular: la gent trobarà en els establiments paperetes per votar el millor aparador. El 27 de desembre se sabrà el guanyador. Enguany, per segon any, alguns establiments de Pego s’engalanaran per a rebre el Nadal. De fet, des de hui, 17 de desembre i fins el 6 de gener “La Meua Llibreria”, “Nanets”, “Babaanca”, “Mascarell”, “Flors Mandràgora”, “Joies Adela Àvila”, “Bolta”, “Òptica Pego”, “Gaudité”, “Flors Àngela”, “+Visión”, “Enquadres”, “Pastisseria Server”, “Flors Sant Antoni”, “Lencería Raquel Miralles”, “Bolufer” i “Joiers Ortolà” vestiran, en els seus aparadors, les millors gales. El tema a tractar és, com no podia ser d’una altra manera, d’ambient nadalenc, deixant lliure l’elecció de la tècnica i l’estil a emprar.

El jurat serà popular, és a dir que la gent serà la que decidirà l’aparador més bonic. Per a fer-ho, la gent trobarà en els establiments paperetes per a votar el millor aparador. El vot es podrà dipositar a la Casa de Cultura fins les 2 de la vesprada del dijous, 27 de desembre. Tothom que hi participe en l’elecció opta a poder guanyar una càmera de fotos digital.

El mateix 27 de desembre, però a les 20 hores, a la Casa de Cultura es donarà a conèixer el nom dels aparadors guanyadors i es donaran els corresponents premis: un atorgat per l’Associació de Comerciants de Pego a l’Aparador de Nadal més original. Amb dotació econòmica de 300 euros i Diploma Commemoratiu. Un altre atorgat per la Junta Central de Setmana Santa de Pego al Millor Aparador amb motiu religiós. Per a participar en aquesta modalitat caldrà que l’aparador integre figures com el Naixement o el Jesuset, els Reis d’Orient ò l’Àngel Anunciador. El premi serà de 200 euros, 100 euros en cunyes publicitàries a Ràdio Pego i Diploma Commemoratiu.
565 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!