Segon dia sense ingressos a les UCI de la Comunitat per coronavirus

En la roda de premsa de hui dijous, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha destacat que, per segon dia consecutiu, no s’ha produït a la Comunitat cap ingrés en unitats de cures intensives per la covid-19.


Barceló ha indicat que el nombre d’altes donades en les darreres 24 hores és de 22. 41 a la província de Castelló, 61 a la d’Alacant i 120 a la de València. Així, han rebut l’alta un total de 9.490 persones malaltes per coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

Per contra, en l’últim dia han donat positiu en covid-19 24 persones, a les quals se les ha fet la prova mitjançant proves PCR. Són 1 a la província de Castelló, 8 casos a la d’Alacant i 15 a la de València.


La consellera ha detallat que aquest matí hi havia 411 persones hospitalitzades per la malaltia, 69 d’elles romanen en les unitats UCI. Per províncies, hi ha 36 ingressats a Castelló, 6 a la UCI; 116 malalts estan hospitalitzats a la província d’Alacant, 31 a la UCI; i 258 estan ingressats a la província de València, 32 a la UCI. 

Pel que fa al nombre de víctimes mortals…

Respecte als professionals sanitaris, Ana Barceló ha indicat que 707 estan patint la malaltia en aquestos moments en què, d’altra banda, ja s’ha donat un total de 1.968 altes a treballadors d’aquest col·lectiu.

Per últim, la consellera ha oferit les dades de les residències de majors. Ara com ara hi ha 92 centres en tota la Comunitat Valenciana amb algun cas positiu de coronavirus. I continua havent-ne 28 residències sota el control sanitari, 8 de la província de Castelló, 7 de la d’Alacant i 3 de la de València.

DOS POSITIUS MÉS A LA MARINA ALTA

A la comarca de la Marina Alta hi ha 2 casos nous des de la darrera actualització realitzada per la Conselleria de Sanitat. Així, a data de hui són 233 les persones que han patit o estant patint la covid-19 en l’àrea del Departament de Salut de Dénia, des de l’inici de la pandèmia.

953 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!