Segon atracament a mà armada a un comerç de Pego en un mes

Fonts de la Policia Local de Pego han informat que ahir a les 19:35 hores va rebre l’avís d’un atracament a la joieria situada a la plaça de l’Ajuntament. En personar-se en el lloc dels fet, la propietària de l’establiment va testimoniar que un home de mitjana estatura, vestit de negre i amb una mascareta del mateix color, armat amb un ganivet i li va demanar tots els diners que hi haguera. A més, l’atracador li va ficar l’arma al pit i l’amenaçà amb matar-la si premia cap botó d’alarma. Pas seguit, va agafar les joies que hi havia en l’aparador i va eixir corrent cap al carrer Santo Domingo, emportant-se finalment la recaptació del dia i varies joies.

Al lloc dels fets es va desplaçar una patrulla de la Policia Local i una de la Guàrdia Civil, a més de la Policia Judicial d’aquest mateix cos.

DEMÀ REUNIÓ DE LA JUNTA DE SEGURETAT CIUTADANA

Aquest ha estat el segon atracament a mà armada en un mes a comerços del centre de Pego. Recordem que el passat 20 de gener dos encaputxats atracaren la pescateria A. Viciano del carrer San Jaume amb un arma de foc, una escopeta retallada. És per això que l’alcalde, Enrique Moll, ha anunciat que ha convocat una reunió de la Junta de Seguretat per a demà. D’altra banda, l’associació de Comerciants i Professionals de Pego demana més mesures de seguretat i formació per tal de saber actuar davant els atracaments a mà armada. 


L’associació ha fet un escrit que presentarà a l’ajuntament en el qual es demana que s’extreme la vigilància policial a les hores de tancament dels establiments comercials. També que, junt amb la regidoria de Comerç es treballe per a estudiar la possibilitat d’implantar un botó del pànic que done avís directament a la policia local. I la tercera petició és que es forme als comerciants per a saber cóm actuar davant aquestes situacions. La presidenta, Diana Sendra, afirma que els comerciants tenen por.


L’alcalde i màxim responsable de la Policia Local, abans de tindre constància de l’escrit dels comerciants, ha anunciat que demà se celebrarà una reunió de la Junta de Seguretat per a parlar de l’estratègia per a atallar la situació.

 

1411 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!