Les obres de l’oficina del registre de l’Ajuntament de Pego han finalitzat

Tot i que els treballs per a millorar l’oficina d’assistència en matèria de registres, situades a la planta baixa de l’edifici consistorial, estan finalitzades, segons ha informat l’ajuntament aquest matí, encara no hi ha data per a la reobertura de les dependències.

Les obres que s’ha dut a terme tenien la finalitat de reorganitzat l’espai i millorar l’atenció que es presta a la ciutadania en els serveis de Registre, Empadronament i Atenció al públic.

En aquest projecte s’ha tingut en compte l’aprofitament d’espais i també de la llum; s’ha dotat, a més, d’una
instal·lació funcional versàtil pel treball del personal de l’Ajuntament. I, a més, s’ha habilitat una nova entrada, un accés lateral, “a la zona coberta, on s’evita que la gent espere en perill pel pas de vehicles si estan esperant fora de l’edifici, en definitiva, un espai més segur”, en paraules de la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà. Pel que fa a l’altra porta, la que dóna accés a l’edifici des de la plaça, “es reservarà per a esdeveniments de protocol”, ha indicat la regidora.

Com hem dit, els treballs de millora han finalitzat, però, encara no hi ha data determinada perquè el personal torne a aquestes dependències. Actualment estan ubicats a l’edifici de la Cambra Agrària. Laura Castellà ha comentat al respecte que “Encara s’ha d’acabar alguns detalls tècnics com ordenar el mobiliari o habilitar la connexió a servidors informàtics”.

El pressupost de les obres és de 51.000 euros, finançats al 45% per la Generalitat Valenciana i el 55% per l’Ajuntament de Pego.
465 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!