Els comerciants de Pego posen en marxa una recollida solidària d’aliments i medicaments per a Ucraïna

Demà s’encetarà una campanya humanitària en la qual els comerciants han organitzat tres punts de recollida per tal d’arreplegar aliments, medicaments, roba, mantes i objectes i materials per a la higiene personal i essencials per a la supervivència. Donacions que seran arreplegades i canalitzades des de l’associació pegolina fins a Ucraïna a través de la federació d’ucraïnesos d’Espanya, amb la qual la directiva dels comerciants té un contacte directe. La presidenta de l’associació, Diana Sendra, ens ha explicat la campanya.


Com ha dit la presidenta, hi ha tres punts de recollida, que són les tendes Fil a Fil i La Potingues, al centre del poble, i l’Espai Mobles al polígon industrial. L’associació ha fet un llistat de les coses que necessita en aquest la població ucraïnesa, perquè els efectes de la invasió de Rússia, després de sis dies de guerra estan notant-se ja en el que respecta als subministraments.

S’arreplegarà tot tipus d’aliments en llanda o envasos que no siguen de vidre, preparats per a consumir i amb una data de caducitat ampla. També es necessita menjar triturat per als xiquets i xiquetes i fruits secs, xocolates, galetes, etc.

Pel que fa als medicaments, es pot donar vendes, apòsits, analgèsics, desinfectants, mascaretes, guants quirúrgics, antibiòtics, antihistamínics, amoníac, àcid bòric, purificadors d’aigua i torniquets tàctics. 

També es demana productes d’higiene bàsica, com detergents per a la roba, bolquers, compreses i dentífrics per a adults i xiquets, plats, culleres, etc.

I, a més, s’arreplegarà també motxilles, mantes, coixins, roba d’abric, calçat d’hivern, llanternes, llits plegables, llençols, walkie talkies i tot allò que facilite la supervivència i l’estada de les persones als refugis. Tota la informació estarà en les xarxes socials de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

440 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!