Se suspèn el plenari per falta de quorum

Ahir només 5 regidors dels 17 que té l´ajuntament de Pego van acudir al plenari ordinari corresponent al mes de juliol. Aquesta xifra d´assistència no arriba al mínim establert per poder celebrar la sessió, per tant, la segona convocatòria es realitzarà dos dies després a la mateixa hora, és a dir, demà dissabte a la 1 del migdia. Vacances, treball, oblit… la qüestió és que ahir a la una del migdia només 5 regidors dels 17 amb que compta l´ajuntament eren presents al saló de Plens de la casa consistorial de Pego. Que l´oposició no acudisca és un fet habitual, però que 4 regidors dels 9 que integren l´equip de govern no ho faça ja no és tan normal. Els assistents: Anna Aparici, que va ocupar la cadira d´alcaldessa accidental, per l´absència justificada per vacances de Carmelo Ortolà; Andreu Dominguis, regidor d´agricultura, Rafel Moll, regidor d´esports i cultura, Pau Folqués, regidor de medi ambient i Pascual Garcia, regidor d´obres i serveis.

5 és un nombre insuficient per a poder celebrar la sessió ordinària del mes de juliol. Aquest fet provoca que s´ha de realitzar una segona convocatòria que, segons el protocol, s´ha de celebrar dos dies després a la mateixa hora i lloc. Per tant, el dissabte a la una de la vesprada tornen a estar emplaçats els 17 regidors per a poder dur endavant l´ordre del dia establert.

Tot i això ahir es veia difícil que el dissabte no es torne a repetir la mateixa situació: falta de quorum. El que no permetria dur endavant al sessió plenària que duu en el seu ordre del dia punts a discutir com són el reglament regulador del cementiri municipal, l´alineació de solars de propietat municipal del Sector I i del Calvari; la subhasta de les vivendes del C/ sant blai 44 i 48; també s´ha de tractar l´adquisió de la parcel•la 26 del PAI Verdales.
672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!