Cloenda de la II Escola d´Estiu a Pego

Des del dia 3 de juliol fins a hui mateix ha estat en marxa la II edició de l´Escola d´Estiu al Col•legi Públic Ambra. Allí 133 xiquets i xiquetes, d´entre 4 i 12 anys, han fet activitats de cuina, d´art, de jardineria, d´expressió corporal i invents i experiments. Avui amb una exposició dels treballs realitzats durant tot el mes i diverses actuacions al Teatre Municipal donaran per acabat el curs. En un ambient distés i atrafegat al mateix temps, 133 xiquets i xiquetes de Pego, l´Atzúvia i les Valls han passat el mes de juliol a les aules del Col•legi Públic Ambra. Activitats d´allò més diverses els han ocupat els càlids matins d´aquest mes d´estiu. Des del dia 3 fins hui, dia 28, els alumnes han gaudit d´aquesta segona edició de l´escola d´estiu a Pego, de la que s´ha encarregat Reed 21, empresa que l´any passat ja va estar al capdavant de la I edició.

Dividits en 11 grups, dirigits pel mateix nombre de monitores, la majoria d´elles de Pego, els quatre colors de la graella, groc, blau, roig i verd, han passat per activitats de cuina, d´art i piscina, de jardineria i expressió corporal, a més de fer invents i experiments el divendres. Activitats totes elles que intenten fomentar des de diferents punts de vista la coeducació i l´educació en valors, entre d´altres coses.

Les diferents activitats que s´han desenvolupat al llarg del curs, han permès als participants eixir fins a muntanyes properes per poder arreplegar per ells mateixos les plantes que posteriorment utilitzaren en jardineria. Han visitat el telecentre per a buscar per internet receptes interessants per a desenvolupar o informació sobre dietes saludables.

La biblioteca ha estat un altre punt important de visita, allí han consultat llibres per donar-los idees sobre invents i experiments possibles. Alguns alumnes han utilitzat el seu carnet per poder treure llibres i s´ha aprofitat la visita per contemplar el museu d´art o l´exposició de papallones i insectes que hi ha a la Casa de Cultura. A més, els més menuts han pogut escoltar contacontes. L´excursió més lúdica, a la piscina municipal.

L´objectiu principal d´aquesta II Escola d´Estiu ha estat crear una alternativa al curs escolar per a omplir les hores d´estiu del mes de juliol amb activitats lúdiques però al mateix temps pedagògiques que complementen l´educació convencional.

Durant aquest matí s´ha posat fi a aquesta segona edició de l´Escola d´Estiu amb una cloenda al teatre municipal, on, des de les 10 del matí fins al voltant de la 1 del migdia, s´han pogut presenciar les diferents peces teatrals que han vingut treballant durant tot els curs els diferents grups en l´activitat d´expressió corporal. A més, durant tot el matí també han estat exposats els diversos treballs que s´han realitzat al llarg de l´Escola d´Estiu.
620 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!