Passejades en barca per la Marjal

Des del 22 de juliol i fins el 15 de setembre es podrà gaudir gratuïtament de passejades en barca tradicional per l´interior del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva. El recorregut partirà des del Salinar per a donar pas a una tranquil•la navegada rodejant la Muntanyeta Verda.
Conèixer part de la Marjal des d´una altra perspectiva. Això és el que poden fer els seus visitants des del 22 de juliol i fins al 15 de setembre. La Regidoria de Turisme de l´Ajuntament de Pego ha habilitat, un any més, el servei de passejades en barca pel riu Salinar.

Una oportunitat excepcional per a poder veure l´abundant flora d´aquest racó de la Marjal d´una manera agradable i tranquil•la recorreguent les seues aigües, recordant com es passejava abans per aquest espai privilegiat, ben nodrit de rius i canals.

Durant la passejada, aquelles persones que s´endinsen en la petita “aventura”, exercitaran els braços perquè durant el recorregut són els propis participants els que remen. Aquesta activitat, per tant, permet comprovar l´habilitat de cadascú amb el rem.

Punt d´eixida: el Salinar. Des d´allí es rodejarà la Muntanyeta Verda i es tancarà el cercle tornant al mateix punt de partida, el Salinar. Amb barques inspirades en les tradicionals, però que substitueixen la fusta per materials més moderns, tothom que hi vullga podrà passejar per les tranquil•les aigües que córren per part del Parc Natural. L´horari: dilluns i dimarts es podrà passejar de 4 a 9 de la vesprada. De dimecres a diumenge la gent podrà gaudir del servei d´11 del matí a 2 de la vesprada i de 4 a 9 de la nit.
775 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!