El Pego C.F. afronta el seu primer partit amb la nova plantilla

Un amistós contra el Benigànim al camp de la localitat de la Vall d´Albaida. Avui dimarts, 1 d´agost, a les 8´30 de la vesprada, el primer equip posarà a prova l´energia i la fusió dels nous rogets. Després d´haver començat els entrenaments de cara a la nova temporada el dia 24 de juliol, aquesta vesprada els rogets mantindran el seu primer partit. Serà un encontre amistós contra el Benigànim en camp contrari que servirà per a valorar la química dels nous jugadors que composen la plantilla del primer equip.

La filosofia de l´entrenador, Juan Carlos Eres, és la de superació d´equip. És per això que la plantilla d´enguany està dominada per jugadors amb una mitjana d´edat de 22 i 23 anys.

Aquesta vesprada a les 8.30 de la vesprada serà la primera oportunitat de veure si aquesta filosofia es podrà aconseguir durant la propera temporada. Això sí, els aficionats que vullguen veure-ho hauran de viatjar fins a Benigànim a la Vall d´Albaida.

El Pego C.F. afronta el seu primer partit amb la nova plantilla

Un amistós contra el Massamagrell al camp de la localitat de l´Horta Nord. El proper dimarts, 1 d´agost, a les 8´30 de la vesprada, el primer equip posarà a prova l´energia i la fusió dels nous rogets. Durant aquesta setmana s´han incorporat al Pego tres nous fitxatges: els centrals Pedro Castelló i Pedro i el porter Toni. (més…)
5 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!