S’avancen les III Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego

Les regidories de Creama i Turisme de l’Ajuntament de Pego han avançat la realització d’esta cita a l’inici de la primavera. Enguany estes es desenvoluparan del 31 de març al 6 d’abril. Durant eixa setmana 12 restaurants de Pego oferiran menús de 12 euros amb l’arròs bomba com a base fonamental. Estos menús inclouen entrades, 1 beguda i postres. S’ha de fer reserva prèvia.
Ahir es va fer públic el cartell anunciador de les III Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego, una iniciativa que reedita la regidoria de Turisme i Creama Pego, en col•laboració amb 12 restaurants locals. Seguint la filosofia amb que van nàixer fa tres anys i, després del seu èxit, les Jornades gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego volen posar el focus en la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina pegolina.
A primera vista, la novetat més destacada de 2014, és l’avançament de calendari de les III Jornades Gastronòmiques. Estes es duran a terme amb l’inici de la primavera. Des del dilluns 31 de març i fins el diumenge 6 d’abril, 12 restaurants pegolins oferiran menús de 12€ amb l’arròs bomba com a ingredient principal.

Els comensals podran triar entre paella amb abadejo i ceba, paella de verdures, arròs a banda, arròs negre, arròs en llamàntol, arròs melós d’ànec, crosta, arròs amb fesols i penques o amb fesols i sèpia, arròs amb polp i penques, putxero de polp, arròs sec de sèpia, faves i nyores o arròs melós de marisc, entre d’altres.
Els menús de les III Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego tenen un preu de 12€ i inclouen, a més del plat principal, entrants, 1 beguda i postres. És important ressenyar que per a gaudir d’un dels menús de les III Jornades Gastronòmiques pegolines cal fer reserva prèvia.
954 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!