En ús la rampa del passeig Cervantes

No serà inaugurada oficialment, però des d’este divendres ja es pot pujar o baixar al passeig Cervantes per la nova rampa lateral. La regidora d’Urbanisme destaca que esta obra permetrà l’accés de les persones amb mobilitat reduïda pel pla de la Font i també elimina un punt negre pel que fa a la visibilitat viària.
Des de hui divendres ja es pot accedir al passeig Cervantes des del pla de la Font per la seua nova rampa. S’ha fet esperar, però, per a Falles, com destacava la regidora d’Urbanisme, Alicia Siscar, estarà l’espai lliure de tanques.
Destacava Siscar que, en el poc temps que havia estat en les rodalies on està la nova rampa, bastant gent l’havia utilitzada. I recordava que, amb esta obra, inclosa en les inversions del pressupost de 2013, s’aconseguixen dos objectius. D’una banda, les persones amb minusvalia, la gent amb carros de bebè o de la compra, que vulguen accedir al passeig Cervantes per la seua part baixa, poden fer-ho directament. D’altra banda, s’elimina el punt negre de visibilitat viària que suposava el mur opac del creuament del pla de la font amb el c/ Sant Francesc Xavier.

RECTIFICACIÓ: Hem de rectificat que la rampa d’accés al Passeig Cervantes no té un cost de 90.999’72€. Esta xifra correspon a la totalitat de les inversions pressupostades per a 2013.


988 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!