Saül Ortolà és reelegit president d’Esquerra-Marina Alta

El pegolí també exercirà de Conseller Nacional. El càrrec de secretari d’organització requeia en el xabienc Jaume Ivorra. Una decisió que prenia el col•lectiu comarcal d’Esquerra Republicana del País Valencià a la Marina Alta, el passat 17 d’octubre, durant el congrés ordinari celebrat per a renovar l’executiva comarcal.
Després del congrés nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya en el que Oriol Junqueras era elegit President de la formació republicana i Marta Rovira Secretària General de la mateixa. El torn era, en aquesta ocasió, per a les comarques on Esquerra té presència, i en el cas de la Marina Alta, el passat dilluns 17 d’octubre, se celebrava dit congrés de renovació d’executiva. Reunida la mesa i acreditats els militants, els republicans de la comarca reelegien Saül Ortolà i Soler, de la secció local de Pego, com a President i Conseller Nacional. En segon lloc, era elegit Jaume Ivorra, de la secció local de Xàbia, com a secretari d’organització.

En declaracions del President d’Esquerra-Marina Alta, “renovem l’executiva i enfrontem el repte d’arribar a tots els pobles de la comarca, per a fer sentir el nostre missatge renovador de les polítiques neoliberals a les que ens tenen acostumats el binomi PP-PSOE, a les que altres partits també estan apuntant-se” i afegia que, “nosaltres vàrem ser els primers que en seu parlamentària reclamarem el tren Gandia-Dénia, l’alliberament de l’AP7, el corredor mediterrani o la gestió justa de l’aigua. Tot allò que ens nega el govern Espanyol del PSOE i l’autonòmic del PP i que és vital per a la Marina Alta” afirmava Saül Ortolà.

Per acabar, Ortolà va voler volgut animar tant als dos membres de la candidatura per Alacant a les eleccions a corts Espanyoles del 20N, Vicent Mengual de la Vall de Laguar i Anna Camps de Pego, com a la resta de militants a que, davant les properes eleccions “és essencial que fem una gran campanya per a aconseguir representació per Alacant, perquè sinó és amb la força d’Esquerra, tornarem a estar marginats pels governs de l’estat” ha sentenciat.
604 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!