La VIII Fira de Comerç de Pego “supleix els diners per il•lusions i ganes de fer faena”

En paraules de la regidora de Comerç i Creama, Pepa Sendra. 29 i 30 d’octubre és la data elegida per a l’esdeveniment que es desenvoluparà al recinte del Mercat Municipal i la Replaceta. L’Associació de comerciants pretén fer d’aquesta cita una festa per als seus clients, segons declarava la presidenta de l’associació.
El darrer cap de setmana d’octubre, 29 i 30 d’octubre tindrà lloc a Pego la VIII Fira del Comerç i és per això que dilluns passat per la vesprada es feia la presentació als mitjans de comunicació d’aquesta cita. Una cita que enguany, tornarà a ubicar-se en el recinte del Mercat Municipal i la Plaça de les Germanes de la Puríssima Concepció, més coneguda com a ‘Replaceta’ o ‘Plaça del Mercat’. L’Agent de Desenvolupament Local de Creama, Alicia Carbonell, explicava que, a més dels comerços i les empreses de Pego participaran “les associacions que també volen recolzar la Fira realitzant tallers i donant a conèixer la seua associació”.

La regidora de Creama i Comerç, Pepa Sendra, agraïa l’esforç dels participants i admetia que eixe “esforç ha sigut major que en altres edicions”. I és tot i que l’organització de la Fira que recau en l’Ajuntment de Pego, compta amb algunes ajudes i subvencions, aquestes són menors que altres anys. No obstant, declarava Sendra que “malgrat això, no pensem que vaja a ser més deslluïda aquesta edició que les anteriors degut a que els diners es supleixen en il•lusions i en ganes de fer faena”.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, Victòria Pastor, posava de relleu que “ja estem en la VIII Fira de Comerç” el que considerava com “un punt molt important de referència per als nostres clients”. Pastor agraïa especialment la participació dels comerços “que ixen, que estan ahí, que volen fer-los una festa als seus clients perquè en realitat el que nosaltres intentem […] és agrair-li a la gent el suport que ens donen, que compten en nosaltres, i que sàpiguen que en el comerç del seu poble sempre tindran a un amic al seu costat”.

Pel que fa a la situació econòmica, reconeixia la presidenta de l’Associació de Comerciants que és més crítica, però ho contraresta el fet que “la gent té il•lusió”, per l’interès mostrat per totes les bandes implicades en la realització de l’esdeveniment.

El dissabte 29 d’Octubre la Fira s’inaugurarà a les 12 del migdia amb la presència de les autoritats locals. No obstant, tant el dissabte 29 com el diumenge 30 d’octubre la Fira estarà oberta des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit. En aquest punt hem de recordar que és, justament eixe cap de setmana quan es canvia l’hora. Durant la matinada de dissabte a diumenge a les 3 hauran de retardar una hora les manilles dels rellotges per a que siguen les 2.

Pel que a la participació de comerços, a hores d’ara hi ha aquestos confirmats, Ajuda’t +, Arial, Babaanca, Bobey, Bolta, Bon Forn, Carnisseria Guixot, Commoda, Companatges, Educajocs, El Bollit Formació i Gastronomia, Espai Mobles, Habitat Pego, Manolo Fotógrafo, Moda MM, Nexo Veterinaris, Nou Stil, Òptica Pego, Pepa González, Petit Infant, Regals i Complements R.M. Mateu, Sports la Casa, Xics i la Regidoria de Comerç, Turisme i Creama.

Una de les novetats per part de l’Associació de Comerciants és l’aportació d’un arbre dels desitjos. Explicava Victòria Pastor que “considerem que estem en una etapa en la que s’acosten unes dates nadalenques” i és per això que volen promocionar que la gent “escriga una frase, un desig per a després penjar-lo a l’arbre” amb les ganes que “això siga una manera de crear un poc d’il•lusió i esperança a tota la gent”. Una iniciativa en la que col·laborarà Ràdio Pego.
551 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!