El bàsquet federat arranca amb victòries

Els tres equips federats del Club de Bàsquet Pego van batre els seus rivals. D’altra banda, aquest diumenge el Centre Excursionista de Pego et proposa fer senderisme pel nou itinerari que han recuperat i que cobreix el Barranc de les Coves fins a la Figuereta.
El Club de Bàsquet Pego, que va iniciar aquest cap de setmana les competicions dels seus equips federats, ho va fer amb un ple de victòries. El Sènior Femení guanyava a casa, per 50 a 28 al Nou Bàsquet Alzira. Els dos masculins, que jugaven fora, també sumanaven; el Sènior guanyava a Pedreguer per 41 a 88. El Júnior ho feia per 45 a 85 contra l’Alcudia. Aquests resultats permeten que en la primera jornada de lliga el Sènior Masculí se situe com a líder i que els altres dos equips, sènior femení i júnior masculí siguen segons.

D’altra banda, el Centre Excursionista de Pego continua amb la seua campanya de senderisme i el proper diumenge, 23 d’octubre, proposa gaudir del nou itinerari que han recuperat i que cobreix el Barranc de les Coves fins a la Figuereta. L’eixida, a les 8:30 del matí des del Pla de la Font. Més informació telefonant al Centre Excursionista de Pego 669 43 50 77.
540 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!