Ràdio Pego recupera la seua cobertura

Després de dos setmanes amb problemes per a arribar als indrets habituals de cobertura, l’emissora municipal ha recuperat el seu radi, gràcies a la determinació del regidor de Ràdio Pego. El focus del problema estava en un dels aparells emissors situat al repetidor del Miserà i ha hagut de ser reparat per un tècnic especialista en la matèria.
Dimarts Ràdio Pego recuperava la seua cobertura habitual. Després de dos setmanes amb problemes, per fi, tota l’audiència de Ràdio Pego pot escoltar-nos, estiga on estiga.

L’1 d’octubre Ràdio Pego va perdre el seu so. La causa, un dels raigs que va impactar en alguns dels aparells de radiodifusió que Ràdio Pego té al repetidor del Miserà. Durant la setmana que va seguir a eixa tempesta Ràdio Pego no es va poder escoltar bé, ni tan sols al casc urbà, malgrat l’antena auxiliar. Tot feia indicar que era problema de potència i situació de l’actual antena auxiliar, actualment al terrat de l’edifici que alberga Ràdio Pego. Però, divendres 7 d’octubre, es comprovava que el problema venia del Miserà. I és que al desconnectar-se aquella emissió, l’auxiliar va poder recuperar la seua cobertura i Ràdio Pego es va poder escoltar amb claredat en tot el nucli urbà i part del terme municipal.

Durant el matí de dimarts, aproximadament a les 9:45 hores, Ràdio Pego recuperava la seua cobertura habitual, gràcies a la intervenció d’un enginyer de telecomunicacions especialitzat en mitjans de comunicació que va haver de reparar dos dels tres aparells que hi ha al Miserà. Un d’ells el radioenllaç que permet la recepció de les ones hertzianes i l’altre la font d’alimentació.
568 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!