Sanitat suma 126 casos a la Marina Alta que no corresponen al moment actual

Sanitat ha fet una actualització de les dades de la pandèmia corresponents als diferents departaments de Salut. Al de Dénia li ha sumat 126 casos de coronavirus, però, segons s’indica en aquesta estadística, en els últims 14 dies tan sols s’ha registrat 61 proves PCR o de test d’antígens positives a la Marina Alta. Això implica que la major part dels 126 casos assignats a la nostra comarca no corresponen a aquests moments.

De fet, la incidència acumulada de casos detectats en els últims 14 dies es manté en 35’75 per cada 100.000 habitants a la Marina Alta. I, per exemple, en el cas de Pego, se li han sumat 6 casos, el que significa que des de l’inici de la pandèmia al municipi s’ha registrat 515 positius. Però, a hores d’ara no hi ha cap cas actiu i la incidència acumulada de PCR positives a 14 dies a Pego és de 0.

En aquesta actualització s’ha sumat també al Departament de Salut de Dénia una nova defunció per coronavirus, registrada al municipi de Teulada Moraira. Així, a la Marina Alta han mort ja 203 persones amb coronavirus des de l’inici de la pandemia.

Dénia és la localitat a la qual se li ha afegit un major nombre de casos, 52 en total, però, en té 16 actius en aquests moments segons l’actualització. Sanitat ha sumat a Ondara 13 casos, que no en té cap actiu i arriba a la xifra de 209 positius en total.

A Calp se li ha incorporat 10 casos i en té 14 actius actualment. Calp suma un total de 1.259 positius des de que començà la pandèmia.

En l’estadística apareixen també 9 casos més sumats a Teulada-Moraira, que té ja 687 positius des de l’inici del recompte i d’ells 5 estan actius.

A l’Atzúvia apareix també un nou positiu, el seu total des de que començà la pandèmia és de 14 casos, dels quals 2 estan actius en aquests moments. Llíber també té un cas nou i 9 en total des de l’inici de la pandèmia.

682 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!