Comunicat de la Regidoria de Sanitat (14-05-21)

Des de Salut Pública ens informen que la situació a la nostra comarca és tranquil·la, encara que un poc pitjor que la setmana passada, ja que hi ha hagut algun brot al sud de la comarca. Però la situació a hores d’ara està controlada.

Pel que respecta a l’hospital comarcal sols hi ha un pacient en planta malalt de Covid-19. A més, ja portem 71.000 vacunes administrades a la Marina Alta.

Durant la pròxima setmana acabaran de vacunar a les persones de 66-67 i 68 anys i començaran amb els 59 anys.

A la nostra població a hores d’ara sols hi ha un cas positiu per Covid-19. A més, ens informen des del centre de salut que s’estan inoculant segones dosis.

Esperem que el pròxim dia 24 de maig es puga obrir el pavelló municipal per a la vacunació i que arribe un nombre major de dosis i que d’aquesta el mes de juny puga’m tindre a les persones de 50-59 o inclús a les de 40-49 vacunades. Però com ja hem dit, tot dependrà del nombre de dosis que vagen arribant.

Esperem que aquesta previsió siga una realitat i que aquest estiu puga ser el més paregut al que estàvem acostumats.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

561 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!