La vacunació massiva a Pego començarà el 24 de maig

Segons confirmà el dimecres la regidora de Sanitat, Alicia Siscar, en el programa la Vesprada Política, el pavelló municipal de Pego estarà preparat per a començar amb la vacunació massiva el dilluns, dia 24.


La vacunació al pavelló començarà, com ha indicat Alicia Siscar, dilluns de vesprada. Des de la Conselleria de Sanitat s’està convocant ja a la població enviant les cites per telèfon.D’altra banda, Sanitat ha informat que ha finalitzat el procés de vacunació de la primera dosi en el grup de població d’entre els 70 i 74 anys.


En aquest sentit, tota aquella persona d’aquest grup d’edat que no haja sigut vacunada encara ha de posar-se en contacte amb el seu centre de salut.


Cal recordar que a partir del dia 17 de maig s’inicia la vacunació de les persones que es troben en el grup d’edat entre 59 i 55 anys, i la previsió és que durant la primera quinzena de juny tots els majors de 50 anys estiguen inoculats amb almenys una dosi.


Pel que respecta al grup d’edat entre 40 i 50 anys, la previsió de Sanitat és començar amb la vacunació a partir de la tercera setmana de juny, en funció del subministrament de vacunes.


Per ara, en la Comunitat Valenciana s’ha administrat un total de 2.151.712 dosi de la vacuna contra el coronavirus. 685.949 persones han rebut la pauta completa d’immunització (dues dosis per a Pfizer, Moderna i AstraZeneca; i la monodosis de Janssen).


Des de la Conselleria Sanitat es recorda, com ha dit Alicia Siscar, que és molt important comprovar i actualitzar les dades que apareixen en la targeta SIP a través del web de Sanitat. La regidora ha posat, a més, l’accent, en la necessitat d’acudir a la cita amb puntualitat per a evitar aglomeracions.1039 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!