El secretari autonòmic de Turisme inaugura dos nous itineraris ornitològics a la Marjal

Aquest matí Francesc Colomer ha estat al parc Natural de la Marjal, Pego-Oliva, on s’ha habilitat dues rutes noves per a l’observació d’aus. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme per part de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego i Turisme Comunitat Valenciana en col·laboració amb la direcció del Parc Natural, i ha consistit en la senyalització de dos rutes, dos circuits que posen de relleu la riquesa d’aquest indret natural quant al nombre i varietat d’aus que hi habiten temporal o de manera estacionària.


També s’ha adequat el recorregut per a fer-ho accessible i, a més, s’ha editat i publicat una guia anomenada Pego Birding, en valencià, castellà, anglés, francés i alemany. La guia detalla els camins a seguir en les dues rutes, destacant els punts més importants en els recorreguts amb una explicació del que les persones que els visiten poden trobar-hi. I recull totes les espècies d’aus que es pot albirar en aquestes rutes.


I és que, segons ha comentat l’alcalde de Pego, Enrique Moll, durant la visita del secretari autonòmic, l’albirament d’aus és una activitat que atrau un turisme de qualitat.


L’alcalde, el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, i el director del Parc Natural, Joseba Rodríguez han acompanyat al secretari general en un recorregut per aquestes noves rutes. Moll ha destacat que durant la pandèmia la zona de Pego i les Valls i, especialment la Marjal, ha experimentat un augment en el nombre de visitants, fugint de les massificacions i buscant un entorn saludable. Circumstancia que es vol aprofitar.


Francesc Colomer ha manifestat que la implicació en aquesta acció respon a que per a Turisme Comunitat Valenciana el turisme ornitològic és un eix del nou model turístic i econòmic que es pretén fomentar.


El secretari autonòmic ha destacat el treball conjunt amb l’Ajuntament i la direcció del parc natural en aquesta iniciativa i ha assegurat que des de Turisme Comunitat Valenciana es farà la tasca de promoció d’aquest nou producte turístic.

790 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!