Sanitat distribuirà 27.900 dosis de vacuna antigripal a la Marina Alta

Són unes 900 dosis més que la campanya anterior, quan es van distribuir a la comarca 27.000 dosis. La campanya, que es va presentar dimarts, es prolongarà fins el 31 de gener de 2017. L’objectiu d’enguany és augmentar la vacunació entre els majors de 60 anys, professionals i grups de risc.

Dimarts es va presentar a la comarca la campanya de vacunació contra la grip d’enguany. Ahir us explicàvem, en este mateix espai, durant la campanya passada es van distribuir a la Marina Alta més de 27.000 dosis, i d’elles més de 76% es va destinar a la població major de 60 anys.

Per a la campanya 2016/2017 que ara comença i que es prolongarà fins el 31 de gener de 2017, la Conselleria de Sanitat ha destinat 27.900 dosis de vacuna contra la grip, el que vol dir que es distribuiran unes 900 dosis més que en la campanya passada.

L’objectiu de la Conselleria és augmentar, durant esta campanya, la vacunació entre les persones majors de 60 anys, professionals sanitaris i els grups de risc i és que les autoritats insistixen en la importància de vacunar estos sectors de població, d’una banda per la seua exposició permanent al virus i de l’altra perquè els cossos a l’envellir presenten una major vulnerabilitat.

dsc_0053
El Centre de Salut de Benissa va ser l’encarregat enguany d’acollir la presentació de la campanya de vacunació contra la grip 2016-2017. L’acte, va estar presidit per l’Alcalde i la Regidora de Sanitat de la localitat, Juan Bautista Roselló i Gloria Ivars, respectivament; el Director de Salut Pública Dénia, Pascual Martí; la Directora de Cures i Serveis del Departament de Salut de Dénia, Catalina Espín; la Directora d’Atenció Primària i Pacient Extern, Ana Mª Morote; el Cap i la coordinadora d’infermeria de la zona bàsica de Benissa, Tomás Rodríguez i Victoria Pino, respectivament i el Cap del Servei de Medicina Preventiva, Antonio Valdivia.

 

1576 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!