Manolo Fotógrafo seleccionat en la 1ª exposició nacional de fotografia de boda

La instantània presentada per Manolo Requena i Joaqui Lull al col·lectiu de Fotògrafs de Boda d’Espanya (del que formen part) ha estat triada, junt amb 49 fotografies més, per formar part de la primera exposició nacional de fotografia de boda que s’exposarà a València, Barcelona, Madrid, Granada i Vitoria.

‘Luz, cámara, pasión’ és el títol de la primera exposició nacional de fotografia de boda que dijous passat, 20 d’octubre, es va inaugurar a València i que es podrà contemplar fins el diumenge 6 de novembre a l’Hotel Olympia d’Alboraia. Esta mostra, organitzada pel col·lectiu Fotógrafos de Boda España, recull 50 fotografies de 50 fotògrafs de diferents localitats de tot l’Estat. La intenció del col·lectiu amb esta mostra itinerant per 5 ciutats espanyoles (València, Barcelona, Madrid, Granada i Vitoria) és «destacar 50 obres per la seua originalitat, tècnica i sentiment».

bodaEntre eixes 50 fotografies, que són «presentades com veritables obres d’art, impreses en suport d’alumini amb un format de 30×45 cm» trobem una instantània pegolina, més concretament de Manolo Fotógrafo. Una composició en tons marrons i ocres que ens mostra la núvia en un primer terme com si volgués obrir encara més la finestra de fusta que l’emmarca. Ella mira provocativa, somrient, a la càmera. Al darrere, borrós, el nuvi la mira a ella embadalit per la seua bellesa. La fotografia de boda de Manolo Fotógrafo està presa al Refugi de La Figuereta.

Esta tria va fer que, a principis d’octubre, en conèixer la notícia Manolo i Joaqui publicaren a la seua pàgina de facebook sentir-se «contentíssim», entre d’altres coses perquè és «la primera vegada a Espanya que una exposició col·lectiva de fotografia de boda recorrerà cinc grans ciutats».

El col·lectiu Fotógrafos de Boda España, composat per més de 100 fotògrafs certificats de tota Espanya considera que esta primera exposició és «una oportunitat per a compartir algunes de les millors imatges realitzades i ajudar a les parelles a descobrir el potencial d’este camp de la fotografia.

1561 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!