El secretari local dels socialistes pegolins reivindica una política de baix cap a dalt en el PSOE

Després de la decisió que es va prendre diumenge passat al Comitè Federal socialista d’abstenir-se perquè el PP de Mariano Rajoy governe, els socialistes de Pego es ratifiquen en la seua postura contrària a un govern popular i troben a faltar que s’escolte també a les agrupacions locals. Enrique Moll assegura que «no podem canviar el que va a fer-se en el congrés, però sí que podem canviar a la gent que ens representa en el congrés o en el propers congressos».

14522701_1117890878246573_3193554791297151819_nEl passat 6 d’octubre l’Agrupació Socialista de Pego es reunia en Assemblea Extraordinària per a definir el seu posicionament davant la possibilitat que el Comité Federal Socialista s’abstinguera en una futura investidura de Mariano Rajoy. Els socialistes pegolins decidien ratificar la postura adoptada inicialment, és a dir, mantenir-se en la «postura del NO a un futur govern del Partit Popular». I demanaven que, «en cas de tindre la intenció de revocar aquella decisió, s’elevara a una consulta a la militància».

A hores d’ara el Comitè Federal del PSOE ja ha decidit que s’abstindrà en la tercera investidura de Rajoy. Al que s’afegix que el Secretari General dels socialistes valencians, Ximo Puig, també ha donat el seu vot a eixa abstenció. Davant esta realitat, el secretari local dels socialistes de Pego, Enrique Moll, assegurava que l’Assemblea local va a «continuar mantenint la mateixa postura». Una postura que els socialistes pegolins defensaran allà on vagen. De fet, Moll separava les dos realitats, la del Comitè Federal i la de les agrupacions locals que també s’han mantingut en el «no és no».

«Trobem a faltar que en este partit s’escolte de baix a dalt, el que ha provocat que perdérem molta massa de votants perquè el que es percep és que es vol governar de dalt cap a baix» i reivindicava la necessitat de «fer comitès i congressos des de baix cap a dalt i que estos començaren pels locals, passant als comarcals, provincials, de país i estatals». Mentrestant, creu Moll, que «la militància està quedant-se un poc de costat».


Tot apunta que són més de 200 les agrupacions socialistes a tot l’Estat que han ratificat el seu no a donar la governabilitat al PP de Mariano Rajoy. No obstant això, de moment no hi ha cap acció coordinada per fer-se sentir unitàriament. El que sí que apuntava el secretari local dels socialistes de Pego és que «nosaltres no podem canviar el que va a fer-se en el Congrés, però sí que podem canviar a la gent que ens represente en el congrés o en el propers congressos».

6445 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!