Este matí s’ha iniciat el curs ‘Habilitats socials i comunicació’

Una trentena de dones exploraran durant hui i demà el procés de comunicació, les habilitats socials, la crítica, la irritació i l’hostilitat. El curs, subvencionat per la Diputació d’Alacant i organitzat per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego, està impartit pel psicòleg Damián Prieto.

Vivim en una societat que dóna molta importància a la imatge i la manera d’expressar-se i de relacionar-se amb l’entorn i en és una realitat que no tot el món té la mateixa facilitat de paraula i, per tant, no sempre és fàcil moure’s a l’hora de presentar-se en públic, de buscar una feina o demanar informació diversa. És per això que des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego es va programar el curs ‘Habilitats socials i Comunicació’ que ha començat este matí i que es durà terme hui i demà de 9.30 a 13.30h., a la Cambra Agrària de l’Ajuntament de Pego.

p1290249Este curs, dirigit a dones, està subvencionat pel Departament d’Igualtat de la Diputació d’Alacant i té com a objectiu canalitzar recursos per a aconseguir una major igualtat entre dones i homes, afavorint en este cas, al col·lectiu que es troba en major desequilibri, el de les dones. L’any passat es va fer un primer pas amb la realització del curs ‘Anglés en hostaleria per a dones’ i enguany es tracta de potenciar les habilitats socials i la comunicació, com explicava a l’inici de la primera sessió la tècnica d’Igualtat, Xaro Pinto.

p_20161025_093957Una trentena de dones exploraran durant hui i demà el procés de comunicació, les habilitats socials, la crítica, la irritació i l’hostilitat. El curs tractarà aspectes com el procés de comunicació (analitzant, entre d’altres, si som ames del nostre missatge o si som simples corrioles de transmissió del que ha dit algú altre), les habilitats socials (centrant-se principalment en l’assertivitat, l’escolta activa, l’empatia i el feedback), la crítica (exposant, entre d’altres, quines són les regles per a fer una bona crítica) i la irritació i l’hostilitat (focalitzant en quan i per què la sentim i el mite de «desfogar-se»). El curs serà impartit pel psicòleg Damián Prieto, qui començava preguntant a cadascuna de les dones presents, quina expectativa tenien del curs, ja que este «és bastant obert» i es poden incloure un ampli ventall de temàtiques, sempre que estiguen relacionades amb les habilitats socials i la comunicació.

 

1844 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!