Sandra Frau inicia la pretemporada amb el premi millor jugadora de bàsquet de la Comunitat Valenciana

La pegolina Sandra Frau Garcia ha estat premiada com a millor jugadora de bàsquet femení base de la Comunitat Valenciana. Sandra du tota una vida dedicada a aquest esport i és que, de ben menuda, amb apenes cinc anys ja hi jugava. Va començar ací a Pego, a casa seva, però la perfecció del seu joc va fer que fos seleccionada per tal de competir per tot arreu de la Comunitat, arribant així a un nivell més alt, ens ha relatat.

Des de fa dos anys la jugadora forma part de l’equip Club de Bàsquet Terralfas, d’Alfàs del Pi, localitat a la que viu actualment degut a una beca esportiva. Al llarg de l’entrevista Sandra ens ha contat que aquest any ha jugat en autonòmiques i ha arribat a la Final Four des d’on ha pogut aconseguir el premi a millor jugadora de bàsquet base de la Comunitat Valenciana, sent la millor valorada dels dos equips que s’enfrontaven.

Sandra es considera amant de l’esport però ens ha confessat que a l’inici d’endinsar-se en aquesta aventura va tindre algun que altre dubte.

La jove que, actualment, pertany a la categoria autonòmica júnior, amb 16 anys d’edat, ja ha jugat amb tres equips de bàsquet diferents, el de Pego, el de Pedreguer i actualment el de l’Alfas del Pi. Els premis i els reconeixements també han estat ben a prop d’ella, des de ben menuda va aconseguir en la categoria d’aleví i infantil bronze en el campionat d’Espanya amb la selecció valenciana. Al 2017 va ser premiada com a millor esportista local per part de l’Ajuntament de Pego. Aquest any ha quedat desena al campionat d’Espanya de clubs i com no, l’últim premi, a millor jugadora de bàsquet femení base de la Comunitat Valenciana ha estat un dels que ha rebut amb més orgull, segons ens ha dit.

Amb aquest premi a les mans i coincidint amb el final de l’estiu, Sandra ja ha començat amb la pretemporada per tal d’entrenar i agafar forma física. L’entrenament al que es sotmet l’ajuda a poder preparar l’inici de la temporada 2019-2020 i segons ha manifestat ella amb un objectiu ben clar.

 

2524 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!