Pego i Les Valls acumulen la major quantitat d’aigua en les pluges de la matinada del dimecres

Pego i Les Valls ha estat l’àrea de la comarca en què la pluja torrencial es va fer sentir amb més intensitat en la matinada d’ahir dimecres, 21 d’agost.

Fins a 150 mil·límetres d’aigua per metre quadrat al municipi de Pego i 180 mil·límetres a la Vall d’Ebo es va arribar a registrar al llarg de la nit, segons les xifres de l’estació meteorològica de l’Agència Estatal de Meteorologia, AEMET.

La pluja va començar a caure al voltant de la una de la matinada del dimecres i va ser especialment forta entre la una i mitja i les tres i mitja del matí, tal com reflectixen les gràfiques d’AEMET.

Tot i que les precipitacions van ser molt fortes, des de la Policia Local de Pego han informat que no es va produir cap incident ressenyable.

La tasca policial va ser intensa durant tota la nit, des què la intensitat de la pluja començà a ser més forta, fins que amainà vora les cinc del matí. Els policies van haver de vigilar especialment els barrancs del terme pel perill de desbordaments. Una de les zones on va haver més control va ser la del barranc de Mostalla i la CV-678, coneguda com a carretera de La Mar, que va ser ocupada per l’aigua en desbordar-se els dos barrancs que la voregen. En aquesta mateixa via, personal municipal va haver de llevar branques d’alguns arbres que hi van caure al llarg de la matinada.

Des de la Policia Local també s’ha indicat que a una vivenda del carrer Sant Blai es va haver de buidar aigua durant tota la nit al pati de llums perquè hi havia un embornal embussat.

Les pluges es van concentrar en la matinada d’ahir dimecres i avui tenim de nou una jornada assolellada per davant, però amb temperatures un poc menys altes que les registrades fins dimarts.

Avui els termòmetres es quedaran en els 29 graus de màxima que ja en tenim i baixarà fins als 20 de mínima a la nit.

Segons MeteoPego, la mateixa tònica es repetirà en els cap de setmana, en què predominarà el sol, hi haurà vent fluix en forma de brises i les temperatures màximes que estaran al voltant dels 30 graus.

Sembla que la setmana que ve podríem tornar a tindre més inestabilitat, però, indica MeteoPego, dependrà d’on acabe situant-se un embossament d’aire fred que es despenjarà del nord d’Europa.1430 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!