Sandra Frau Garcia, tornarà a formar part de la Selecció Valenciana de Bàsquet

En la categoria d’Infantil femení en el Campionat d’Espanya que es disputarà del 3 al 7 de gener. És la segona vegada que és seleccionada per a jugar en este campionat. La primera ocasió va jugar en la categoria aleví i ara en la d’infantil. La que també estarà present, serà la pegolina Rosi Herèdia, en el cos tècnic de l’equip Cadet femení.

captura
Foto: FVCB.

El bon nivell de bàsquet de la pegolina Sandra Frau Garcia es manté. I és que ha tornat a ser triada per la Selecció Valenciana de Bàsquet per a disputar el Campionat d’Espanya d’Infantil i Cadet que tindrà lloc del 3 al 7 de gener. Este encara no té seu.

En 2015 Sandra es va enfrontar per primera vegada al repte que suposa jugar en una selecció. Ho feia en la categoria d’Aleví al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques Minibàsquet a San Fernando (Cadis). En esta ocasió, ja sap el que és i a més va acompanyada de Carmen Coll, qui també milita en el CB Pedreguer. Totes dues formen part de l’equip de la Selecció Valenciana de Bàsquet en categoria Infantil que buscaran arribar a la final el proper mes de gener en el Campionat d’Espanya de seleccions d’Infantil i Cadet.

equipo-1
Foto: FVCB

Les jugadores i el cos tècnic, es concentraran, per primera vegada, del 16 al 18 de desembre. Els entrenaments es realitzaran entre el Centre Esportiu Gran Via de Castelló i el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real. La segona concentració serà del 26 al 30 de desembre en Benicàssim. En esta cita també estaran les seleccions de Catalunya i Aragó. Totes tres disputaran un torneig de preescalfament al pavelló ‘La Bosca’ de Borriana.

equipo
Foto: FVCB

Una altra pegolina que també estarà amb la Selecció Valenciana de Bàsquet és Rosi Herèdia, qui ja es van guanyar el dret d’estar en la preselecció d’entrenadores, i finalment és una de les components del cos tècnic del Cadet Femení que, com l’equip de Sandra Frau, disputarà el Campionat d’Espanya de seleccions d’Infantil i Cadet.

 

2996 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!