El Club de Tennis Pego, campió provincial de pàdel masculí

Van jugar la final contra l’acadèmia de pàdel de Juan Carlos Ferrero. L’últim punt, el que va declinar la balança cap al club pegolí el van disputar, Arnau Giner i Fernando Siscar, tot i que el triomf és dels 10 jugadors que formen l’equip de pàdel del Club de Tennis Pego.

15420866_1264063720283471_8687960954176929177_nEl Club de Tennis Pego està d’enhorabona perquè l’equip de pàdel ha aconseguit proclamar-se campió provincial d’este esport cada vegada més practicat. En acabar el partit que els va donar el punt decisiu per convertir-se en campions provincials de pàdel els sis jugadors de l’equip que van disputar esta fase ho va celebrar amb la famosa cançó de ‘The Champions‘ a capella, després dels nervis passats durant total la jornada. Una celebració que van continuar més tard. I és que com bé han expressat per les xarxes socials, «és diu prompte» això de ser campions de pàdel de la província d’Alacant, «però el recorregut ha sigut» ple de sentiments contradictoris perquè, asseguren des de l’equip que ha sigut un recorregut «llarg, dur, amb molts somriures, amb lesions, amb moments bons i dolents» que, a la fi, «han valgut la pena perquè el Club de Tennis Pego és campió de la província d’Alacant» en la modalitat de pàdel i a més, fer-ho enfrontant-se a una final contra jugadors de l’acadèmica Juan Carlos Ferrero, amb el renom que té el tennista d’Ontinyent, qui va ser número 1 del rànquing ATP durant 8 setmanes en 2003.

No és la primera vegada que disputaven este campionat, però sí la primera que el guanyaven i d’ahí l’alegria desbordant del moment. I és que a estes altures del calendari la forma física es ressentix perquè el campionat va començar a setembre.

15349613_1264084653614711_369154369617485922_nDesprés d’esta merescuda victòria que és compartida, no només pels sis jugadors que la van disputar, sinó per la resta de companys que hi formen l’equip (són almenys 14 jugadors: Fernando (capità), Arnau, Ximo, Pascu, Pablo, Lorenzo, José Ramon, Marcos, Salvi, Solde, Cesar, Folki, Xarly, Casas), el Club de Tennis de Pego està plantejant-se crear un altre equip de pàdel perquè puga jugar en competicions d’este tipus, ja que la victòria d’este cap de setmana passat suposa pujar de categoria la temporada que ve, el que permetria la creació d’un altre equip que jugués en l’actual categoria i així més jugadors podrien mesurar-se amb altres clubs del mateix nivell que el pegolí.

 

1828 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!