Atzaïla organitza una nova visita guiada, ‘Entre temples i cúpules’

En esta ocasió el focus és l’art sacre de Pego. La cita és dissabte 17 de desembre, a les 10.45h., des de la plaça de l’Ajuntament. Les encarregades de la visita són ‘Arrels Marinades’. Les inscripcions a esta activitat es poden realitzar fins dimecres, 14 de desembre, al correu atzaila@gmail.com o a l’oficina de Turisme. El preu és de 4€ per a socis i sòcies d’Atzaïla i de 7€ per als no socis ni sòcies.

15439728_1746460059011706_6752149521096959484_n‘Entre temples i cúpules’ és el títol elegit per a la propera visita guiada que ha organitzat Atzaïla, Associació Cultural de Pego. En esta ocasió el focus s’ha posat sobre l’art sacre del municipi. És per això que en estat activitat, que està guiada per l’empresa pegolina col·laboradora d’esta casa, ‘Arrels Marinades’, compta amb la complicitat dels Amics de l’Ecce-Homo i de la Parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció, a més de la Regidoria de Cultura.

La cita amb l’art sacre pegolí és dissabte, 17 de desembre, a les 10.45h., des de la plaça de l’Ajuntament. Esta nova visita guiada per Arrels Marinades inclourà les dos peces «d’immens valor artístic» que es troben en la parròquia de l’Assumpció i que van formar part del projecte de la Fundació de la Llum de les Imatges com són el retaule de l’Esperança i la coneguda com a Doble Verònica, com avançaven el passat dijous 17 de novembre al programa ‘ Arrels Marinades’ de Ràdio Pego les historiadores, Anna Sala i Núria Gómez.

S’hi poden inscriure fins a 90 persones. La data límit per a fer-ho és dimecres 14 de desembre. La inscripció es pot realitzar per correu electrònic, atzailapego@gmail.com o posant-se en contacte amb l’oficina de Turisme (96 640 08 43).

L’activitat, a diferència de les altres visites guiades organitzades per Atzaïla, té un preu 4€ per a socis i sòcies d’Atzaïla i 7€ per a la resta de persones interessades en descobrir el que hi ha ‘Entre temples i cúpules’ pegolins.

1796 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!