Salvador Sendra repeteix al front del Bloc comarcal


Els nacionalistes adverteixen que els pactes no seran igual després de l’estatut signat per socialistes i populars. El secretari local de Pego, Germà Miralles i Josep Joan Folqués entren a la nova executiva.

Salvador Sendra no va tindre contestació interna i va ser reelegit Secretari Comarcal del Bloc en un congrés que va servir per a marcar les directrius de cara als pròxims comicis de 2007 i la futura política de pactes. Sendra va insistir en que l’objectiu de les properes eleccions és impedir que el PP les guanye, encara que va advertir que el PSOE no tindrà en el Bloc un xec en blanc” al indicar que «no han volgut pactar l’Estatut amb les forces progressistes valencianes i no obstant ho han fet amb la dreta espanyola».

L’exalcalde dels Poblets va obtindre el recolzament de la majoria dels militants que es van donar cita en la Casa de Cultura de Dénia. El congrés va servir, a més, per a confeccionar una remodelada executiva comarcal i per a triar els set representants que des d’ahir pertanyen al Consell Nacional del Bloc: L’alcalde del Verger, Manuel Martínez, el de la Xara, Joan Gasquet, i els militants Antoni Josep Fornés, Francesc Català, Joan B. Martí, Paula Espí i Marian Tamarit

La nova executiva que rodeja Sendra és jove o amb poca trajectòria política en primera línia de foc. El Secretari Local del Bloc d’Ondara i regidor, Xavi Pons, passa a ser el nou secretari d’organització comarcal. L’edil de Gata, Maties Monfort es fa càrrec de la secretària d’Acció Electoral. El regidor de Benimeli, Vicent Mut, conduirà la secretària de finances. El Secretari Local de Pego, Germà Miralles, tindrà la cartera d’Acció Electoral, l’edil de Benissa serà el responsable de relacions amb la premsa i Dimas Montiel i Joan Josep Folqués seran vocals de l’executiva.

Sendra va fer una intervenció ràpida per a explicar la seua gestió i el treball realitzat al llarg dels últims dos anys per la seua executiva. Després del seu parlament i abans d’aprovar l’informe de gestió, el portaveu del Bloc en l’Ajuntament de Dénia, Pau Reig, va realitzar un crida a reorganitzar el partit i il•lusionar a la militància després d’uns resultats en la comarca -els de 2003- que no van complir amb les expectatives dels nacionalistes. La resta d’intervencions es van centrar a reafirmar el compromís per la defensa del territori i l’aposta per una sanitat pública i digna.

513 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!