Ingressa a la presó el veí de Benissa acusat de 12 agressions sexuals en la Marina


El titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Dénia va decretar ahir l’ingrés a la presó de l’home de 37 anys detingut dijous passat a la nit per, presumptament, estar implicat en dotze agressions sexuals en les comarques de la Marina Alta i Baixa.
L’home, casat, sordmut, amb un fill i que resideix en la localitat de Benissa, va ser traslladat minuts després del migdia des dels calabossos de la policia local del Verger, on va passar tancat tota la nit, fins al centre penitenciari de Fontcalent, en la capital alacantina.
Aquest home va ser detingut divendres passat després que fa dos dies cometera una agressió sexual contra una xiqueta de 9 anys en El Verger i les investigacions posteriors han determinat la seua probable implicació en onze agressions més de tipus sexual.

La Guàrdia Civil manté obertes les investigacions davant de la possibilitat que haguera pogut cometre més delictes d’aquest tall.
Per la seua banda, després de la seua detenció l’arrestat només va reconèixer davant del jutge quatre de les agressions que se li imputen, i que les va fer totes en el transcurs d’un any, aproximadament. Els últims dos intents van tindre lloc la nit del dijous en El Verger, hores abans de ser detingut per la Guàrdia Civil.

459 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!