Salvador Sastre Sendra nou president de la Cooperativa de Pego

El seu mandat serà de dos anys, que és el temps que li quedava a l’anterior president, Vicent Pérez, que després de 27 anys en el càrrec faltava el passat 24 de febrer de 2011. El nou president assegura que té molt per a aprendre, però que té molta il•lusió per treballar per l’empresa. Entre els seus objectius, intentar crear feina al poble de Pego.
Dijous passat per la vesprada, 14 d’abril, la Cooperativa Agrícola de Pego va celebrar Assemblea General Ordinària en la que s’incloïa, entre d’altres coses, la votació de mig Consell Rector i el president, una elecció, aquesta última, forçada per les circumstàncies, la mort el passat 24 de febrer de 2011 de Vicent Pérez, a qui encara li quedaven dos anys de mandat. No obstant, l’actual Consell Rector va decidir incloure el seu càrrec en les eleccions, “donat l’immediatesa” de les mateixes perquè “fora l’assemblea qui elegira el nou president i no que passara a ser el vicepresident o el vocal tercer que, segons els Estatuts podria suplir la falta del president”, explicava eixe mateix dijous a ‘Taula Oberta’ la gerent de la Cooperativa, Tere Morell.

Després de molt de temps a aquestes eleccions es van presentar dos llistes, una aportada pel Consell Rector que cobria tots els càrrecs a cobrir, com marquen els Estatuts, i una altra llista alternativa encapçalada per Salvador Sastre Sendra, que optava al càrrec de president.

Eixe dijous, molta va ser la gent que es va congregar al Teatre Municipal de Pego, de fet, diversos van ser els comentaris sobre que era el que s’estava fent allí, pel rebombori que van provocar els presents en l’Assemblea General Ordinària de la Cooperativa Agrícola de Pego. I és que reconeixen des de la gerència de l’entitat que les eleccions sempre solen atraure més gent a les assemblees. Enguany amb l’alicient de tenir dues llistes per triar.

Així, els socis i les sòcies que van votar el passat 14 d’abril, van triar com a nou president de la Cooperativa Agrícola de Pego, Salvador Sastre Sendra, més conegut com el Coscollero, treballador de la Cooperativa en la secció de la gasolinera. L’acompanyarà com a vicepresident Ramon Sendra Domènech. Salvador Sastre reconeix que s’enfronta al càrrec des de 0, però assegura que té “il•lusió de treballar per l’empresa”. Així, entre els objectius marcats per aquestos dos anys de mandat que té per davant, el nou president de Coopego indicava que “una volta que entrem dins la faena, a vore que podem fer”, tot i que avançava que entre les prioritats està “treballar igual o millor del que estem treballant i tirar avant”.

El repte és encoratjador, tenint en compte que el seu predecessor en el càrrec va estar 27 anys al capdavant de la Cooperativa Agrícola de Pego. Aquesta circumstància portava a comentar al nou president de Coopego que en tots estos anys “l’empresa ha funcionat molt bé, l’única que no ha funcionat bé ha estat la taronja, en el sentit de comercialitzar-la, és el punt més dificultós que tenim. Aleshores, treballar com estem treballant, sí, però innovant coses”. Apuntava Sastre Sendra que l’objectiu ara és, sobretot, “treballar per a donar faena que és el que més ens fa falta a este poble”. Reconeixia el nou president que encara no podia concretar més perquè “només hem tingut un parell de trobades en Tere Morell, ella m’ha comentat moltíssimes coses i és com si escomençara escola des de primer de primària i estan ensenyant-me ara l’a e i o u”. No obstant, Salvaldor Sastre Sendra deixa clar que “il•lusió hi ha moltíssima per part de tots”.

Amb ganes d’aprendre, assegurava Salvador Sastre que moltes han estat les persones que li han manifestat el seu recolzament. És per això que reiterava que ell, junt a la resta de la gent que ha eixit elegida, tenen “molta il•lusió per treballar i donar faena”.
808 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!