Les obres de canalització del gas ciutat entren als carrers de Pego

L’empresa que està executant-les és Endesa Gas. Els treballs de canalització estan dividits en diverses fases, actualment està duent-se a terme la primera que va començar al camí Sant Antoni i finalitzarà a l’Avinguda Reina Sofia. De moment, no hi ha terminis per la finalització de les obres.

Fa unes setmanes que Endesa Gas està treballant en alguns carrers del poble de Pego en les obres de canalització del gas ciutat al que podran optar les cases pegolines en futur. El fet és que encara no hi ha dates fixades per a la finalització de les diferents fases en les que està dividit el projecte ni una data de final d’execució de tot el projecte. El que de moment se sap és que aquest està en una primera fase d’execució que comprés els carrers Camí de Sant Antoni, Benigànim, Mar, Avinguda Fontilles, carrer Sant Rafel, Alter de Pau, La Pau i Avinguda Reina Sofia.

Les obres que afectes aquestos carrers no es duran a terme en la totalitat de la via, tot i que aquest fet no implica que el gas, en el futur, puga arribar a tots els domicilis que ho desitgen.

La totalitat del projecte contempla que les obres finalitzen al Carrer Sant Joaquim, més enllà del Passeig Cervantes, incloent tot el municipi de Pego.

Endesa Gas ha començat les obres pels casc urbà de Pego, deixant per a més endavant les obres de connexió de la canalització de gas ciutat amb El Verger. De tota manera, tot i que aquestes obres siguen posteriors, una vegada acabada la canalització per l’interior del municipi Endesa Gas podria distribuir gas ciutat a les cases de Pego, ja que ha instal•lat un dipòsit de gas a terreny cedits per la Cooperativa Agrícola de Pego.


698 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!