S’allarga fins al 14 de febrer el termini per a demanar el Bo Respir tercera edat

La Regidoria de Serveis Socials ha informat que encara es pot sol·licitar la inclusió en el programa Bo Respir de la tercera edat 2019, de la Generalitat Valenciana. Les peticions es podran presentar fins al divendres 14 de febrer, a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Pego.

El Bo respir és un programa que pretén finançar diferents modalitats d’estades de caràcter temporal o no permanent en residències de la tercera edat, quan les persones majors necessiten estar en un centre especialitzat de manera puntual, substituint la cura que, habitualment reben dins de l’àmbit familiar.

Hi ha diferents modalitats: el bo respir mensual o bo verd consisteix en un bo per a una estada d’un mes a una residència de la tercera edat i el seu import és de 1.600€.

El bo respir dies o bo blau inclou 20 bons diaris per a l’atenció en residències de la tercera edat, a elecció de l’interessat i d’acord amb el centre elegit, s’utilitzarà durant un mes natural, o bé de d’una data a una altra en dos mesos consecutius.

El bo respir cap de setmana o bo blanc consistirà en dotze bons per a una residència de la tercera edat en els caps de setmana que els interessats trien, d’acord amb el centre triat, a raó d’un bo mensual. Però, per necessitats de l’usuari pot estar varis caps de setmana en el centre en un mateix mes.


Els interessats o interessades en estos bons poden informar-se i demanar-los a través de l’Ajuntament de Pego. Han d’acudir a la recepció i preguntar per Rut.
1131 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!