Glòria comença a allunyar-se de la comarca

Hem de continuar parlant hui de la borrasca Glòria amb la qual, segons ha assenyalat Meteopego s’ha arribat a registres històrics, com els 700 mm d’aigua arreplegada a Benissili o les ones de fins a 8 metres d’alçària que s’han produït a la costa de la nostra comarca i que, junt amb ratxes de vent de més de 130 q/h, han provocat importants danys materials a Xàbia, Dénia, Benissa i Benitatxell.

A Pego s’han acumulat fins a 250 milímetres d’aigua i les previsions apunten a que continuarà plovent al llarg del matí i de la vesprada. Tindrem ruixats i tronades fortes, però, en línies generals, la tempesta anirà minvant perquè la borrasca està desplaçant-se i allunyant-se de la Marina Alta. A partir de les 2 de la vesprada les probabilitats de que ploga van reduint-se, tot i que augmentaran a la nit, des de les huit fins a la una de la matinada de demà.

El grau d’alerta activat per l’Agència Estatal de meteorologia, Aement, per pluges, pel vent i per fenòmens costaners és groc ara, des de les huit del matí. I es mantindrà així demà també, fins al dijous. 

Pel que fa a les temperatures, tenim ara mateix uns 12 graus. La màxima de hui estaran entre els 14-15 graus, i la mínima no superarà els 8.

1043 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!