Ruta dels moriscos i dels cirerers en flor per a encetar la primavera

L’oficina de turisme de Pego i Les Valls ha organitzat, de moment, dues rutes turístiques per a conèixer les diferents valls que envolten el municipi de Pego i descobrir un poc més de la seua història. L’oficina de turisme no para i per a encetar la primavera amb bon peu ha preparat dues rutes turístiques amb l’objectiu de donar a conèixer les valls que ens rodegen. La primera cita és el proper diumenge 15 de març. Per a obrir el paladar de cara a les festes josepines que millor que recórrer la ruta dels moriscos. Una ruta que durà als participants per la Vall d’Alcalà, un indret que va pertànyer als dominis del cabdill Al-Azarq i bona prova d’això és el despoblat morisc de l’Atzubieta, declarat bé d’interès cultural i patrimoni històric. Un altre element principal que també es visitarà serà la nevera de Baix. En una segona fase la ruta durà als assistents a l’interior fred de la Cova del Rull, rica en estalactites i estalagmites, a més de formacions capritxoses de gran varietat colorística, situada a la Vall d’Ebo. Cap a les dues de la vesprada es dinarà paella en el Bar Capri d’Ebo per a acabar la jornada.

La segona ruta proposada des de l’oficina de turisme de Pego i Les Valls, la Ruta dels Cirerers en Flor, es realitzarà els dissabtes 21 i 28 de març. Aquesta ruta començarà amb una visita al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva per on es passejarà i es descobriran racons quasi desconeguts a primera vista. El següent pas serà posar-se rumb cap a la Vall d’Ebo, per tal de apreciar, en el trajecte, els cirerers en flor. Una vegada allí es visitarà la Cova del Rull i es dinarà a un restaurant de la localitat.

L’eixida de les rutes es realitzarà des de l’oficina de turisme de Pego i Les Valls a les 10 del matí. Cada ruta, tan la dels moriscos com la dels cirerers en flor tenen un cost de 18 euros, un import que inclou les visites guiades, l’entrada a la Cova del Rull i el posterior dinar. Un dels requisits imprescindibles per a poder assistir a les dues rutes proposades és portar cotxe propi per tal de fer l’excursió. També es recomana des de l’oficina de turisme de Pego i Les Valls dur roba còmoda i calcer adequat per a l’ocasió.

El termini d’inscripció es tancarà dos dies abans de la data de realització de les rutes, és a dir, el 13 de març i el 18 i 26 de març, respectivament. És obligatòria la inscripció anticipada perquè aquestes es duran a terme si hi ha, almenys un mínim de 10 persones apuntades. La inscripció es farà a Aestas, empresa de turisme actiu a través del telèfon 96 643 01 56.


519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!