Ripoll s’oposa a la presentació d’una moció contra el tripartit

L’assamblea del PP de Pego va contar amb una majoria de militatnts i simpatizants d’Iniciativa Independent que junt al sector que lideren Gil i Siscar, demanaren obertament que es presente ja la moció de censura que retire al campsista Carmelo Ortolà de l’alcaldia i acabe amb l’actual govern local tripartit (PP, PSPV i Bloc). La direcció provincial del PP no vol que es presente la moció de censura, però advoca per integrar els seguidors de Pascual per a aconseguir la majoria absoluta en les properes eleccions. Esta situació va indignar als seguidors de Pascual, alguns dels quals abandonaren l’assamblea. Per altra banda, el PP de Pego recolza la concentració d’avui contra la sentència del marjal. La militància zaplanista del PP de Pego i els seguidors de l’exalcalde independent Carlos Pascual, van copar ahir l’assemblea que va convocar l’executiva local del PP i van demanar obertament que es presente ja una moció de censura (el pacte el firmarien el regidor popular, Eduardo Síscar, i els huit edils d’Iniciativa Independent) i es desbanque de l’alcaldia al campsista Carmelo Ortolà. L’actual alcalde no va ser, com ja havia anunciat, a l’assemblea.

Els dirigents de l’executiva provincial del PP que van acudir a la reunió, Macarena Montesinos i Carlos Mazón, van intentar frenar eixa ànsia de moció de censura. «Hem vingut a parlar de futur», va dir Montesinos, que es va mostrar convençuda que si el PP de Pego supera la seua actual escissió i unix els seguidors d’Iniciativa Independent (partit de l’exalcalde Pascual) «en les pròximes eleccions guanyarem per majoria absoluta».
Ja el president provincial del PP, José Joaquín Ripoll, havia descartat en el matí d’ahir a Alacant la moció de censura. Va dir que esta mesura no és oportuna quan les eleccions locals estan molt prop. No obstant, va reconéixer que la situació en el PP de Pego és «complexa» i genera «inquietud».

Però als assistents a l’assemblea parlar de les eleccions, per molt que només queden sis mesos, és ajornar el que consideren inajornable, que és acabar amb l’actual pacte tripartit (PP, PSPV i Bloc). A l’assemblea van assistir unes 150 persones. En la taula presidencial es van assentar el coordinador electoral en la Marina Alta, Juan Roselló, Montesinos i Mazón, la presidenta del comité electoral local, Pilar Ortolà, el regidor Eduardo Síscar i el president local, Fernando Gil.
.
«L’alcalde de Pego és del Partit Popular», va recordar també Montesinos per a rebutjar, de nou, la moció de censura. No obstant, també va manifestar el seu «suport absolut» a l’actual president del PP de Pego, Fernando Gil, el qual està obertament enfrontat a Carmelo Ortolà.
Fernando Gil va avançar que el seu partit recolza la concentració convocada para hui en defensa de Carlos Pascual i de José Orihuel, exregidor també condemnat a tres anys de presó.

Després de més d’una hora tancats a la seu del partit van començar els abandons. I en la majoria dels casos el que es va veure van ser cares de decepció. ‘‘La gent que hem vingut ací som de Barret. Volem que el tripartit es desfaça. Mentres no diguen que s’unix el PP amb els Independents, ens n’anem” destaca avui en la seva informació Las Provincias.

974 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!