Resultats de PCR més ràpids per als veïns i les veïnes de la Marina Alta

Aquest matí, la Fundació Dénia i amb la col·laboració de la societat de la Marina Alta, ha fet entrega d’un sistema de material genèric per a analitzar virus, bactèries i cèl·lules tumorals al Departament de Salut de Dénia. L’analitzador, que ha suposat una inversió de 40.000 euros, incrementarà la capacitat diagnòstica de l’hospital de la comarca.  

El Gerent del Departament de Salut de Dénia, Luis Carretero, ha subratllat que aquesta nova tecnologia suposa un salt qualitatiu en el servei de diagnòstic del sector sanitari, ja que ofereix seguretat i rapidesa a l’hora d’obtindre els resultats.

L’acte de lliurament, que ha tingut lloc en el centre sanitari dianense, ha estat presidit pel Gerent del Departament de Salut de Dénia, Luis Carretero; el President de la Fundació Dénia, Antonio Sentí; la Regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Dénia, Cristina Morera i el Comissionat de la Conselleria de Sanitat en el Departament de Salut de Denia, Juan Puig.

Per part seva, Antonio Sentí ha manifestat la voluntat dels patrons, particulars i empreses de la Marina Alta per col·laborar i aportar valor en la lluita contra la COVID-19. Sentí també ha destacat que, aquesta és una de les iniciatives més abicioses que ha dut a terme la institució des de la seva fundació, fa ara quinze anys.

 

1299 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!