Pego registra el major nombre de donacions de sang en les darreres convocatòries

En un moment com l’actual, en el marc d’una crisi sanitària és quan més falta fan les mostres de solidaritat. Pego, una vegada més, ha demostrat que les seues gents són de les més solidàries de la Comunitat perquè són les que més donacions de sang en fan.

Les dos últimes convocatòries de donació de sang a Pego han estat tot un èxit. Així ho ha destacat del Centre de Transfusió de la comunitat Valenciana, que ha enviat una carta d’agraïment al poble de Pego perquè en la donació del dijous passat van ser 42 persones les que van fer la seua aportació al banc de sang, 4 d’elles, donants per primera vegada. I, en la donació anterior, van ser 47 les persones donants. Fins i tot, la unitat de transfusions es va quedar sense bosses i alguns donants no van poder fer la seua aportació.

El Centre de Transfusió ha enviat la carta a la Regidoria de Sanitat, destacant que Pego és el poble amb més donants i agraint la col·laboració de l’Ajuntament en la difusió i organització de les donacions.

La regidora de Sanitat, Alicia Siscar, ha mostrat el seu orgull per la resposta dels pegolins i pegolines en aquestos moments tan complicats. Siscar ha manifestat el seu agraïment a tota la població per la seua solidaritat i, ha dit, «haver posat cadascú el seu granet d’arena quan fa mes falta que mai». La regidora ha expressat una gran confiança en la ciutadania pel caràcter generós i solidari que han demostrat i ha assenyalat que està convençuda que «entre tots ho traurem avant».
 

 

 

1082 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!