Rescaten una surfista en Santa Anna

Una jove surfista va ser rescatada pels efectius de Creu Roja, mentres feia kaisurf, ahir a la vesprada en la platja de Santa Anna. Per altra banda la platja de l’Arenal de Xàbia va tornar ahir a estar plena de gent i la normalitat es va fer visible després del sobresalt d’este cap de setmana per l’aparició d’un banc de meduses provocat pel vent de gregal i les corrents marines que va provocar que els servicis de Creu Roja assistiren per picadures al voltant d’uns 200 banyistes. Parlem de successos i novament ens dirigim cap a la mar i les imprudències dels seus usuaris. I es que una jove surfista va ser rescatada pels efectius de Creu Roja, mentres feia kaisurf, ahir a la vesprada en la platja de Santa Anna. Una xica, de vint anys, practicava esta modalitat nàutica cap a les 16:30 hores de la vesprada, quan es va veure sorpresa per una ratxa de vent que li va trencar la vela fent que la jove caiguera al mar.

Les ratxes de vent de ponent que bufaven ahir a la vesprada van dificultar nedar a la jove, que no va poder eixir pels seus propis mitjans, ja que el vent i la marejada l’havien distanciat prou de la costa i li endinsaven cap el mar. Finalment va ser detectada per l’equip de salvament i un patró i un socorrista de Creu Roja es van desplaçar amb una embarcació zòdiac cap on es trobava la surfista, que va ser rescatada.

Una vegada fora de perill, l’equip de salvament va observar que la jove, procedent de València, estava il•lesa i es trobava en bon estat. La surfista va poder tornar al seu domicili pel seu propi peu.

D’altra banda, en el matí d’ahir un home de 84 anys que s’estava banyant va ser rescatat en la platja del Portet, a Teulada. Els fets van ocórrer a les 10.30 hores quan l’home, que presentava símptomes visibles d’ofegament, va haver de ser atés i traslladat a l’Hospital de Dénia per una Unitat de SAMU.

Acabem parlant de meduses perquè platja de l’Arenal de Xàbia va tornar ahir a estar plena de gent i la normalitat es va fer visible després del sobresalt d’este cap de setmana per l’aparició d’un banc de meduses que va provocar que els servicis de Creu Roja assistiren per picadures al voltant d’uns 200 banyistes.

La combinació del vent i dels corrents marines van arrossegar a la costa sediments i el banc de meduses. Enguany, les meduses han arribat abans del que preveu i des que va començar la pretemporada estival, el 8 de juny, a Xàbia ja s’han detectat en dos ocasions plagues de meduses que han picat a un gran nombre de banyistes.
519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!