El Pego jugarà al Cervantes contra el Murcia

El primer enfrontament de pretemporà dels rogets serà el proper 28 de juliol contra un primera divisió al camp Cervantes: El Múrcia. L’equip comença el dissabte la pretemporà en una nova etapa per al club marcada per l’austeritat econòmica i que té com a objectius mantindre la categoria i continuar impulsant el futbol base.

El Pego inicia el proper dissabte la pretemporada amb baixes importants i amb el canvi d’entrenador. La intenció de la directiva que presideix Enrique Moll era renovar a Nino Lema després de la gran segona volta que va fer. No obstant les pretensions econòmiques de l’entrenador gallec no estaven a l’abast de l’equip roget que ha optat per contractar un jove entrenador de la Safor, Diego Miñana, que ha dirigit en tercera a distints equips de la Safor, el Tavernes i el Gandia.

Precisament, la economia del club també ha marcat la renovació de jugadors. Permaneixerà la base de l’equip de l’any passat, si bé jugadors de la categoria de Juande i Valentin abandonen el club al ser fitxats pel Benidorm de segona B i el Crevillent, que aspira a pujar de categoria. En el capítol d’altes s’ha contractat al porter de l’Oliva i es tindrà a prova a quatre o cinc jugadors.

Este dissabte a les 6 s’inicia la pretemporà i el dia 28 a les 8 de la vesprada jugarà contra un primera divisió, el Murcia, un fet que feia molts anys que no es produïa a Pego. No obstant, la presentació oficial serà contra l’Alcoià el 4 d’agost a les 8 de la vesprada. La resta de partits de pretemporà possiblement es juguen fora i fins l’Elda no es tornarà a veure l’equip a casa

Enrique Moll ha demanat una ajuda a tota l’afició pegolina per a que demostre que realment vol un equip de tercera. En els darrers anys la xifra de socis oscil•la entre 200 i 250 si bé cal recordar que l’equip roget ha arribat a tindre quasi 500 socis.

630 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!