Reconeixements per a tres agents de la Policia Local en la celebració dels Àngels Custodis

En aquesta jornada els cossos policials celebren el dia dels sants Àngels Custodis. A Pego la commemoració ha suposat la celebració d’una missa fa uns minuts i un acte de lliurament de plaques de reconeixement a diferents agents i cossos policials.


Dins dels efectius de la Policia Local, l’Ajuntament de Pego ha concedit tres reconeixements especials. Als agents Fernando Sendra Estela i Fernando Oltra Naya per la seua jubilació; i a Eduardo Mena Mateu pels seus 15 anys de dedicació al cos.


A més, avui s’ha atorgat una distinció especial a Maria Amparo Ferrando Tamarit, del cos de la Policia Nacional de Dénia, per la professionalitat i dedicació que va demostrar en una acció d’auxili fóra de servei, en atendre un accident de trànsit ocorregut el 27 de juliol del 2018, perquè la seua intervenció facilità les tasques de la Policia Local de Pego.


I, per últim, s’ha lliurat una placa d’agraïment a la Guàrdia Civil de Pego, a proposta de la Policia Local, per la col·laboració prestada en les darreres actuacions conjuntes.

 

2345 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!