Conferència sobre “L’epidèmia de grip de 1918 a Pego”, demà a la Casa de Cultura

Demà dijous tindrà lloc la conferència sobre «L’epidèmia de grip de 1918 a Pego» amb motiu de la presentació de la revista Daualdeu. L’acte, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego es farà a la Casa de Cultura a partir de les huit de la vesprada i en ell intervindran com a ponents: Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciéncia i director de Gasterra; Xavier Bernabeu, metge i autor del treball titulat «L’epidèmia de grip de 1918 a Pego»; Josep Lluís Doménech, doctor en Química i membre del Consell de redacció de Daualdeu; i Pep Martínez, membre del consell de redacció de Daualdeu.Passant al divendres, el col·lectiu Dones Cabal ha preparat un contacontes que es farà a les sis de la vesprada a la Casa de Cultura de Pego.

La convidada especial en aquesta ocasió serà l’escriptora xabienca Pepa Guardiola, qui relatarà la seua sèrie de «Contes de Riurau, contes populars de la Marina Alta».


I, amb això, arribarem al cap de setmana en què es produirà l’alineació solar a la foradà. Però, ja detallarem la programació que acompanya a l’esdeveniment en pròxims informatius.
 

 

1253 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!