Recolzament a la Indústria de Pego

Des de l’agència Creama de Pego s´està apostant per impulsar, entre d´altres, el sector industrial de la localitat. El resultat ha estat la selecció per part de l´Impiva de dos empreses del polígon del Sector II per a desenvolupar el programa TECAP. Amb aquestes ajudes les empreses podran continuar el seu creixement.
L’agència Creama de Pego està apostant pel sector industrial de la localitat. Dos empreses del polígon han estat seleccionades per l’Impiva per a desenvolupar el programa TECAP. Amb aquestes ajudes les empreses podran continuar el seu creixement.

El regidor de Comerç i responsable de Creama, el nacionalista Joan Carles Cambrils ha insistit en la importància de donar suport des de les institucions al sector industrial que es troba en una etapa complicada per la competitivitat d’altres països amb menors costos i també perquè es un sector important per a Pego al ser alternatiu tant al agrícola com a la construcció.

El director de l’Impiva, Fernando Vidal, va visitar l’empresa Plymag, amb més de 25 anys d’història i que ha tingut un gran creixement en els darrers anys. Els germans Carlos i Fernando Feliu gestionen en l’actualitat l’empresa fundada per son pare i ells van ensenyar les instalacions al director de l’Impiva, que es va acomiadar reiterant les ajudes a les empreses de Pego.

529 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!