Recollida de taps per a convertir-los en bancs a Pego

L’Ajuntament de Pego ha posat en marxa una nova campanya de conscienciació respecte al reciclatge. Es tracta de la recollida de taps de plàstic de botelles, amb la qual es pretén fomentar el reciclatge entre els veïns i veïnes, i especialment entre els més xicotets i xicotetes del municipi.

El consistori col·labora per a aquesta iniciativa amb l’empresa CMPlastik, encarregada de donar una segona vida al plàstic transformant-lo en objectes d’utilitat. En el cas de Pego, transformaran els plàstics en bancs. De fet el municipi ja compta amb dos d’aquests bancs, instal·lats en la nova plaça situada al carrer Llavador. Una plaça que, segons s’indica des de l’Ajuntament, encara està en procés de finalització.

Es pretén fer partícips de la iniciativa als xiquets i xiquetes del municipi, motiu pel qual fa uns dies s’ha repartit contenidors per als taps en els centres escolars perquè participen en aquesta campanya.

El regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra, ha comentat que “L’objectiu és conscienciar als més xicotets i xicotetes i que involucren els seus familiars”. Per a això, s’està realitzant també una sèrie de xarrades amb l’alumnat de tots els col·legis. “Cal donar a una segona vida als materials que utilitzem dia a dia”, ha afegit el regidor.

Perquè els majors puguen participar en la campanya, també hi haurà al centre del poble un contenidor en forma de cor on es podran depositar els taps recollits a casa. Una vegada acabe el termini de recollida, l’empresa que col·labora en la campanya s’encarregarà de transformar-los en bancs. L’objectiu, indica el regidor, és instal·lar sis bancs més, “quatre d’ells prop dels quatre centres educatius del nostre municipi”.
847 Visites
Hola!!