II Feixucsenclassics, dissabte a Pego

Els Feixucs celebraran dissabte la segona edició de la seua trobada per a vehicles clàssics. En aquesta ocasió, l’encontre està obert a motocicletes, ciclomotors i també cotxes, tal com ens ha indicat Adrià Seguí, de la filà mora Feixucs.

La II Feixucsenclassics tindrà lloc dissabte, dia 4 de febrer, a partir de les 8 del matí, a la càbila de la filà, a l’avinguda de Fontilles. La jornada inclou un esmorzar a les 10 del matí, a més d’una ruta per l’interior de la comarca, amb 60 quilòmetres de recorregut, des de Pego. Els assistents aniran a Sagra, Tormos, Orba, Murla, Benigembla, la Vall d’Ego i de tornada a Pego.

També hi haurà un dinar, una rifa de regals i premis.

Els Feixucs esperen repetir l’èxit de convocatòria que van tindre en la primera edició, l’any passat, en la qual reuniren un total de 30 vehicles.

Les persones interessades a participar estan encara a temps. Les inscripcions tenen un preu de 30€, 15€ en cas que siga només esmorzar i 20€ si és tan sols dinar. Es realitzen a través del telèfon 638 047 878. Tota la informació es troba en el web www.feixucsenclassics.com

412 Visites
Hola!!